De verbindende schakel

Wij zijn uw partner in paneelbouw.

Bent u op zoek naar een kwalitatieve leverancier voor energieverdelers en besturingstechniek? Dan is ENTEQ uw partner! Wij zijn gespecialiseerd in paneelbouw voor de zakelijke markt, de particuliere markt, de utiliteitsbouw én de woningmarkt. Wat uw wens ook is: wij staan altijd voor u klaar.

Direct advies aanvragen

Waarom u bij ons moet zijn

  • Gespecialiseerd in professionele paneelbouw
  • Samenwerking met kwalitatieve fabrikanten
  • Betrokken bij uw gehele traject
  • Snelle fabricage dankzij eigen voorraden

Totaal oplossing

Van kastenbouw tot verdeelinrichting met domotica

Of het nu gaat om een grote hoeveelheid kleine kasten, verdeelinrichtingen voor de grote vermogens, besturingspanelen of panelen met domotica, bij ENTEQ kunt u altijd terecht voor een vakkundige oplossing. Vanaf de start van het traject zijn wij betrokken, waardoor wij verder denken dan de standaardoplossing. U kunt rekenen op een totaaloplossing!

Direct advies aanvragen

Afbeelding van totaal oplossing

Werkwijze

Gespecialiseerd in schakel- en verdeelinrichting

ENTEQ is gespecialiseerd in het fabriceren van schakel- en verdeelinrichting. Dit realiseren wij in samenwerking met bekende fabrikanten en natuurlijk met de vakmensen in onze werkplaats. Naast hun kennis van de nieuwste technieken, hebben zij een uitgebreid assortiment aan speciale machines voorhanden. Zo vervaardigen we op professionele wijze panelen die voldoen aan uw wensen en specificaties.

Uiteraard werken wij altijd volgens de juiste eisen, rekening houdend met veiligheid en regelgeving. Tot slot kunt u rekenen op snelle fabricage, dankzij eigen voorraden en voorraden bij erkende leveranciers.

Direct advies aanvragen

Afbeelding van Werkwijze

Diensten

Licht- en krachtverdelers, domotica en besturingspanelen

Licht- en krachtverdelers

We ontwikkelen het hart van de elektrotechnische installatie, aan te sluiten op de voeding van het energiebedrijf.

Domotica

Interesse in domotica? Wij maken een combinatie tussen de verdeelinrichting en de domotica-componenten. Met het inbouwen en adresseren van de domotica-actoren besparen we u kostbare tijd. Tijd die u vervolgens kunt investeren in de programmering van het project. 

Besturingspanelen

Ook voor regel- en besturingspanelen voor energietransitie kunt u bij ons terecht.

Onze future proof partners